Невестата излегува од матично и ќе оди на свадбата, но изгледа прво ќе кршне до Ургентно

Некоја виша сила како да сакаше да ја спречи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *