Невестата во проѕирен фустан реши да не ја следи традицијата и предизвика бура од реакции

Денот на свадбата е многу важен во животот на секоја жена, затоа сакаат да го направат незаборавен и невообичаен. Миранда Даглас од Канада, која за најважниот ден избра фустан од модниот бренд She Wore Flowers, го направи токму тоа. Креациите на оваа модна ќуќа секогаш се одликувале со нивната елеганција и изобилство на цвеќиња. Обично, под такви фустани се носи уште едно парче облека во боја на месо, но невестата реши да го направи тоа поинаку.

Наместо парче облека која покрива, невестата облече црно боди со провокативна позадина. Што ќе речат на ова тетките и стрините некоја наша невеста да се појави ваква на свадба?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.