Незгода на плажа (виц)

Жена оди на плажа. Згазнува на остро камче, се залетува, удира во чадор, малото прсте на ногата силно си го удира во лежалка, летнува напред паѓа со лицето во песокот и цела плажа ѝ се смее. Станува се тресе од песокот и промрморува:
– И пак е подобро отколку да сум на работа!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.