Ние Балканците сме познати по својата упорност, а таа се гледа кога во прашање е најважното

Кога ќе решам да ја испразнам гајбата, не се откажувам па што сака нека биде :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *