„Ние не сме луѓе што доручкуваат нешто многу…“ – Исто така НИЕ на all inclusive одмор 👇

Да се има да не се огладне до следниот оброк што е отприлика за еден час.

Ама „му удри“ на лебот…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *