„Ние сме доказ дека вонземјаните постојат затоа што сме од вселената“ – Запознајте ги луѓето од „ѕвезденото семе“ кои се испратени од друга планета за да нѐ спасат нас на Земјата

Сè повеќе луѓе веруваат дека дошле од друга планета за да се родат овде – тие велат дека комуницираат користејќи „светлосен јазик“ и дека можат да патуваат меѓу галаксиите со медитација.

 

Сè поголем број луѓе веруваат дека тие се всушност вонземјани испратени на Земјата за да ја спасат планетата, покажа новата анкета.

Оваа група на наводни вонземјани, кои себеси се нарекуваат ѕвездени луѓе или „ѕвездени семиња“, тврдат дека дошле од други димензии за да помогнат во заздравувањето на планетата.

Членовите веруваат дека ќе го водат човештвото во „златно доба“ на голема среќа, просперитет и достигнувања.

 

Има повеќе од четири милиони резултати од пребарувањето на Google за терминот „starseeds“, со безброј видеа на социјалните мрежи од луѓе кои тврдат дека се од друг свет.

Ѕвездените семиња мислат дека повторно се разбудиле од друга планета за да се родат овде, за разлика од „земјените души“ кои се реинкарнираат на планетата. Тие велат дека можат да патуваат меѓу галаксиите со медитација.

Истражувачите од Универзитетот Манчестер Метрополитен и Универзитетот во Хадерсфилд рекоа: „Ѕвездените семиња веруваат дека повторно се разбудиле од друга планета за да се родат овде. Ѕвездените семиња веруваат дека тие се канали помеѓу божествените царства и Земјата и дека можат да патуваат меѓу галаксиите преку медитација“.

Нивниот начин на комуникација е со користење на „лесен јазик“, кој ги надминува човечките ограничувања и зборува со нашите души.

 

Знаците дека сте ѕвездено семе вклучуваат чувство на недостаток на припадност, духовност, верување во карма и потрага по смислата на животот. Други особини се емпатијата и чувствителноста, додека се тврди дека тие имаат повеќе физички здравствени проблеми затоа што нивните души не се навикнати да имаат човечко тело.

Сепак, иако сакаат да му помогнат на човештвото, тие исто така тврдат дека се преоптоварени и чувствуваат потреба да се наполнат со тоа што ќе поминат време сами – не како што тоа го прави типично човечко суштество во ниеден момент.

Сепак ние би ги советувале овие луѓе од „ѕвездено семе“ да отидат на психолог да си направат муабет и да ја спасат планетата Земја од нив самите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *