„Ние сме Македонци и нашата држава е Македонија“- на Македонците не им се допаѓа и не им значи ништо промената на името!

Видео кое накратко ја објаснува генералната состојба за ова прашање, која владее во земјава.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.