Никогаш не е доцна да ја промените својата професија! Никол Мичел на пример од религиозен проповедник стана стриптизета?!

Ајде да се запознаеме: Ова е 36-годишната Никол Мичел. До 2017 година таа била религиозен проповедник, кога решила дека е време драстично да ја промени својата кариера.

Во таа 2017 година, Никол на еден свој настап пред камери почувствувала нешто и како резултат на тоа сфатила дека е бисексуалка. Тежок грев секако, кој не одел со она што им го кажувала на луѓето. Така, по сите поминати години, таа решила да ја изрази својата сексуалност и да стане стриптизета и ер*тски модел.

Еве како таа ја објаснува својата одлука:

„Уште од мали нозе фантазирав да бидам стриптизета. Дома, сепак, ме учеа дека моите сексуални желби и моето тело се голем грев и затоа таквите мисли беа само лоши.

Сакав да бидам секси и да се изразам на тој начин. За време на тој настап, на тоа снимање, одеднаш се чувствував многу свето. Никогаш не се чувствував секси и послободно од тогаш.“

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.