Никогаш не му верувајте на робот кој продава сладолед… „потсвесно“ сака да ве насамари

Ете професија во која роботите не би се снашле!

  • Nove напиша:

    Ne go smenivte videoto, Motika

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.