Никогаш не заборавајте да го фрлите ѓубрето на време, за да не мора да се тркате со ѓубреџиите!

Важно е дека проба. Кога ќе го прашаат како настанала незгодата, има што да им раскаже.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.