Никој не е совршен, но денес секој може да биде: 14 луѓе кои добиле второ „јас“ со пластичната операција

Секој од нас е уникатен и убав на свој начин, без разлика на изгледот. Сепак, сите ние имаме одредени физички особини за кои се чувствуваме несигурни и би сакале да ги промениме. Да бидеме задоволни со нашиот изглед е нешто важно што влијае на нашата самодоверба. Затоа, секој ден, се повеќе луѓе се осмелуваат да подлежат на различни процедури за подобрување на нивната естетика или нивното здравје.

Решивме да ви покажеме избор на корисници кои ги споделија сликите од пред и потоа од нивните естетски третмани, со тони самољубие и среќа во резултатите.

1. „Првото нешто што го кажа мојот прв хирург беше: „Мораме да го направиме ова двапати“. Така, имав 2 ринопластики“.

 

2. „8 мм лизгачка гениопластика, загради, редукција на букалната маст, субментална липосукција, филер за усни од 1 ml и ботокс – најдобрите пари што сум ги потрошила!“

 

3. „Уште долг пат пред нас, но каква разлика направија 8 месеци!!! Чувствувам дека целото лице ми се исправа“.

 

4. „Ринопластика пред/после, 10 дена по операцијата!“

 

5. „Речиси 8 месеци по операцијата од мојата септоринопластика“

 

6. „Блиску сум до 4-годишнината од мојата ринопластика. Една од најдобрите одлуки што сум ги донела“.

 

7. „Пред (лево) и потоа (десно)! 8 месеци после операција од ринопластика и липо на брадата/вилицата и 3,5 месеци по операцијата од лифтинг на усните!“

 

8. „Ова е 2 месеци после операцијата за липосукција на брадата/вратот“

 

9. „Ажурирање на липосукцијата на брадата: скоро 4 месеци по операцијата. Најдобра одлука досега. Повеќе не ја препознавам таа друга личност“.

 

10. „Една година по мојата трансплантација на коса!“

 

11. „Започнете да се грижите за вашата кожа и губење на косата ДЕНЕС! Преземете акција што е можно поскоро пред да се направи поголема трајна штета“.

 

12. Ова е прекрасната трансформација на насмевката за само 4 месеци.

 

13. „Пред и после гениопластика 8 мм (6 месеци по операцијата)“

 

14. Резултат на нова насмевка

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.