Ништо не ја разбрав, ама не е важно

Ако некој ве праша зошто го гледате видеото толку многу пати, точниот одговор е дека се обидувате да разберете што сака да каже девојката за морето.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.