Ноќта на вештерките е совршено време да ја пуштите имагинацијата, а овие луѓе дефинитивно ја разбрале задачата

Како што завршува октомври, духот на Ноќта на вештерките го исполнува воздухот насекаде. Луѓето со нетрпение се фрлаат во царството на имагинативните костими, прикажувајќи ги своите уникатни идеи. Многумина го гледаат овој момент како шанса да дозволат да блесне нивната креативност со изработка на извонредни костими кои ги импресионираат другите. Ноќта на вештерките е совршено време да ја пуштите вашата имагинација, а овие луѓе навистина ја разбраа задачата!

 

1. „И наградата за најдобар костим оди кај…“

 

2. „Мојата сопруга е возач на училишен автобус и се облече како г-ѓа Фризл за Ноќта на вештерките оваа година“.

 

3. „Прешив некои стари костими и некоја евтина ткаенина за да направам костим на Squid Game!“

 

4. „Мојата сопруга и јас како Мандо и Пели од Мандалоријан“.

 

5. „Имав бебе, па костимот беше целосен“.

 

6. „Мојата сопруга и јас како Ван Гог и Ѕвездена ноќ“.

 

7. „Како се справив со мојот костим на Боб Рос?“

 

8. „Интернетот мора да се истражи!“

 

9. „Го завршив мојот Кен костим на време за Ноќта на вештерките“.

 

10. „Мојот тим рече дека се облекуваме како домино…“

 

11. Роберт, синот на Стив Ирвин, облечен како Локи за Ноќта на вештерките.

 

12. Костим Tinkerbell

 

13. „Здраво, пријателе!“

 

14. „Мојот син отсекогаш бил на многу слабичок… па вечерва тоа му одеше во корист“.

 

15. „Семејство на Викинзите“.

 

16. „Среќен Ноќта на вештерките!!!“

 

17. „Среќен Ноќта на вештерките од Kралицата!“

 

18. „Мојот косплеј од барбенхајмер“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *