Носорогот во Сафари парк во Франција се води по правилото: Не паркирај бушам гуми

Ама среќа само ратклапна му требаше сега.

  • Жарко Г. напиша:

    „Не паркирај бушам гуми“………..ОВА Е НАПРАВИЛНО!!!

    „Не паркирај ДУПАМ гуми“………..ОВА Е ПРАВИЛНО!!!

    Мотика и…се’ е можно

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *