НОСТАЛГИЧНО ПАТУВАЊЕ: 13 фотографии кои докажуваат дека луѓето создадоа сосема нов поинаков свет!

Како што минуваат годините, дефинитивно може да се каже дека од минатото до денес речиси сите нешта го промениле својот првичен изглед. За убавината и раскошот на истите сведочат безброј фотографии, без кои можеби воопшто немаше да ги забележиме истите промени. Затоа подготвивме неколку споредби кои ќе не одведат на големо носталгично патување.

 

1. Токио

 

2. Малта

 

3.  Пегла

 

4. Работа

 

5. Бејрут

 

6. Костими за капење

 

7. Телефон

 

8. Њујорк

 

9. Рио Де Жанеиро

 

10. Планината Света Хеленс

 

11. Фрижидери

 

12. Компјутери

 

13. Скопје

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.