Нов женски интернет предизвик почна од Виетнам: Направи си фустанче од маицата на твојот дечко!

Интернет предизвиците веќе се секојдневна појава, но овој е посебно убав и заслужено си доби место на Мотика.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.