Нова измама на WhatsApp ги демне Македонците

Според текстот ќе сфатите дека се работи за измамници, но доколку некој помисли дека од „странство“ ќе му обезбедат лесни пари, нека не се лаже.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.