Новата девојка на најдобриот другар (виц)

– Брат, нешто си ми сомнителен во последно време. Кажи ми, ама искрено, да не имаш нова женска?
– Се разбира дека имам.
– Абе ај! И која е?
– Е тоа нема да ти го кажам.
– Зошто бе, нели сме најдобри другари? Јас ти посакувам се најдобро да се ожениш како мене.
– Ќе ти кажам, ама ако ми ветиш дека нема да ја тепаш.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *