Нови бели патики се на мода оваа пролет! Да не виде некој која марка се?

Чисто информативно, девојката се вика Кара Дел Торо.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.