Новинарка од Америка се откажала од професијата за да заработува милиони

Живееме во време кога можете да заработите цело богатство само со објавување на разголени фотографии на социјални мрежи. За да го направите ова, треба да бидете девојка која ги исполнува современите стандарди за убавина. Ова е заклучокот до кој дошла 27-годишната Американка Алекса Деланос, која решила да го напушти радионовинарството да стане модел на Инстаграм и да заработи цело богатство. Секако за ова девојката морала да се напумпа кај пластичен хирург. Повеќе од два милиони луѓе се претплатиле на нејзината страница на Инстаграм. Девојчето призна дека заработува 64 илјади долари годишно и наплаќа околу 6.000 евра за една рекламна објава.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.