Новиот директор на бирото за Метрологија, Авдуљ Сељам Селами, вели дека до скоро не разликувал Метрологија од Метеорологија

Самиот си кажа се во говорот по повод денот на Метрологија, дека пред да стане директор немал ни поим на што станува директор.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.