Новиот работник со факултет (виц)

– Момче, ти изгледа си нов?
– Да, денес започнав!
– Започна велиш а? А што заврши?
– Право на УКИМ.
– Добро! Земи ја оваа количка и ПРАВО кај мајсторот на скелето!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.