Новогодишен подарок за Зоки Поки (виц)

Малиот Зоки Поки оди кај татко си и му вели:
– Тато, како може да го сменам писмото што му го испратив на Дедо Мраз? Сакам да го чкртнам возот на батерии и да напишам велосипед.
– Зошто, зарем не сакаш воз повеќе?
– Сакам, но најдов еден во твојот шкаф.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.