Обезбедувањето на облакодерот не е баш среќно што по зградата им се пентари будала без никаква заштитна опрема

Некои луѓе одбрале толку опасно хоби што те фаќа страв само што ги гледаш на видео. Човекот од обезбедувањето наместо да го чека на врвот, реши да го пресретне на катот и да го искара.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *