Очигледната разлика помеѓу гавран и галеб. Жени кога мажот ќе ви рече дека сте како галеб, запрашајте се што мисли со тоа

Па сега вие видете што е подобро да бидете во животот

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *