Од грдото пајче до топ модел по кој копнеат сите мажи?! Рокси Саливан ќе ви покаже дека и тоа е можно ако поработите на себе! (14 слики)

Како дете, Рокси, како што самата вели, изгледала страшно. Имала мозолчиња, тело без форма и срамежливост која што не можела да ја надмине. Кога дипломирала, отишла на работа и започнала да се занимава со спорт – започнала да победува на натпревари, а потоа започнала да работи како личен тренер. Сега има 31 година, живее во Бристол и е многу популарна кај мажите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.