Од рубриката „Се паркирав како идиот“ – Ќе успее да излезе или ќе биде кој нема во главата има во паричникот?

Нема „нема паркинг“ , ако си вака снаодлив секогаш ќе има.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.