Од ваквите си патиме… како овој што го нагласил зборот, а дури и во срамниот договор со Грција им пишува дека штом ќе затвориме поглавје со ЕУ, тогаш менуваме име во тој дел (читај никогаш)

Кога успеавте и ова да направите?

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!