Одлично решение за најзимурливите! Со оваа јакна немате грижа околу студот, можете да покриете уште некој со вас

Само немојте да сте помислиле да влезете во автомобил или автобус, нема да успеете!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.