Однос „0“: Додека министерот Бектеши одговара на новинарски прашања, премиерот Ковачевски „се изгази“ од смеење

Однесување кое заслужува најсилен прекор дефинитивно.

„За гас ќе поставите прашање или немате толку знаење?“ Епа, немаме коментар.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!