Огледалце, огледалце мое, кажи ми на светот најзгоден кој е? (23 слики)

Можеби не сте знаеле, но жените во просек поминуваат по 335 часа годишно пред огледалото. Па ред е да погледнеме и ние што има толку интересно за гледање :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.