Огледалце, огледалце мое, кажи ми на Инстaгрaм најжежок кој е? (42 слики)

Едно истражување вели дека жените поминуваат 335 часа годишно пред огледало. Тоа значи дека секој ден во просек се анализираат и фотографираат пред огледалото по 55 минути. Да погледнеме неколку впечатливи резултати од овие секојдневни анализи.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.