Оливер Риу, највисокиот тинејџер на светот, за кого кошот не е нешто за кое треба да потскокне

Тој има 16 години и е висок 228 сантиметри. Мислиме дека подобра професија не можел да избере.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *