Она кога е 3-ти јануари и веќе мораш да отидеш на работа, ама телото вели „НЕ“

Беше што беше, ајде на работа…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *