Она кога е вторник попладне, а тебе веќе ти е преку глава од работната недела

Се соживуваме со тебе, куче… потполно те разбираме.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *