Она кога главниот пат е блокиран и пробуваш да се пикнеш, ама не се знаеш дали ќе излезеш цел…

Браво за херојов, има последици ама не е страшно.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.