Она кога итно ти треба да ограбиш златара што не бираш време и место

Кога ограбуваш златара во ЗАТВОРЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР и СРЕД БЕЛ ДЕН сигурно не очекуваш работите да одат како подмачкано…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.