Она кога ќе станеш сензација во маркетот со свирење на детско пијано што луѓето не ти веруваат дека навистина ти свириш

Импресивно. Последната девојка сакаше да провери како што треба.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *