Она кога ќе те викнат на пивце, а не знаат дека си најголем пивопиец во маало и брзо го голташ

Дедото својата зачуденост ја прикри со шега хаха 😀

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.