Она „кога ќе тргне – тргнато е“, а ти не се откажуваш!

Во еден момент не ни е важно дали ќе удри некого по глава, туку што следно ќе падне, ама на крај и последниот борец падна…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.