Она кога мислиш никој не те видел, но забораваш на камерите пред канцеларија

„Па ако не денес не мора да одам на работа… а и наредните денови“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *