Она кога на прв работен ден сакаш да се докажеш со твојата посветеност, ама не треба!

Нека му каже некој дека не треба така, покасно многу повеќе ќе се разочара!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.