Она кога сакаш да повикаш влечна служба, но пријателите експерти ти викаат: „Не фрлај пари ќе средиме“

Дечките се професионалци за влечење нефункционално возило. За кратко влечењето ќе ви стане најмал проблем!

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.