Она кога сакаш да си ги покажеш парите, ама пустиот немаш вкус…

Уште еден легнат леопард на заедните седишта му фали.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *