Она кога сфаќаш дека „Мајмун ниеден!“, никогаш не ни било навреда

Си го побара, си го соблече, си го облече. Срцка.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *