Она кога си заборавил да ја купиш најважната состојка за рецептот и жена ти те чека дома лута

 

Дај велосипедот и нема проблем.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *