Она кога со цимерката тукушто сте јаделе грав, а нејзиниот дечко ќе дојде на гости ненајавено

Собата тогаш се претвора во гасна комора.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *