Она кога ти е прв пат да одиш на зимско рибарство. Кај не знае да го запали, па на крај го избрка…

Ама важно го снимаше првиот момент да го овековечи. Епа сега засекогаш ќе остане во неговото сеќавање.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *