Она кога треба да си ѕвезда на забавата, ама за миг од себе правиш маскота…

Немаше ли упатство или барем некој да ѝ објасни?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.