Она кога влегуваш во земјоделска фамилија и уште на свадбата гледаш што те чека

Фрлањето ориз е клише, па да земеме комбајна и да преминеме на нешто друго.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.